' Point Of View: Zώδια και έρωτας

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Zώδια και έρωτας

Τα τιπς της Χαράς

Όλοι λίγο πολύ ασχολούμαστε με τα ζώδια όσο κι αν κάποιοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν.Κανείς δεν τα παίρνει πραγματικά στα σοβαρά άλλωστε είναι ένα παιχνίδι που έχει πλάκα.Βάσει αυτού λοιπόν έγραψα το παρακάτω άρθρο για τα ζώδια και για το τι να κάνεις αν πέσει στον έρωτας τους.Γραμμένο βέβαια με δόση υπερβολής και χιούμορ.

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλεις  να σε ερωτευτεί ο κριός  γίνε ένα αυθεντικό θηλυκό που σέβεται τον εαυτό του.Ενώ εσύ θα θέλεις θα του λες όχι. Λέξη που εξιτάρει τον κριό.Άφησε τον να σε βάλει στο παιχνίδι του,γίνε η αμαζόνα Ζήνα και όλα θα πάνε καλά.Μάλλον,βασικά γιατί ποιος ξέρει τι θα σου συμβεί στο δεύτερο ραντεβού που θα σε σύρει για ορειβασία.


ΤΑΥΡΟΣ:
Τώρα αγάπη μου ντύσου στολίσου,γίνε ακαταμάχητη βάλε και στο κούτελο ταμπέλα DON'T TOUCH  και έτοιμη.Ο ταύρος θέλει τη γυναίκα μπιμπελό,να μην μιλάει και  πολύ να μην τσαλακώνεται (αδερφέ πάρε φουσκωτή κούκλα να τελειώνουμε).Βέβαια αν έχεις ντυθεί για μπουζούκια και πετάξεις και έναν μουσακά σο φούρνο  πριν φύγετε πιθανότατα να σου κάνει πρόταση γάμου εξτασιασμένος απ' το θέαμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ:
Εντάξει κορίτσια το ευκολάκι του ζωδιακού.Σε φλερτάρει (εντάξει προφανώς,για τον δίδυμο μιλάμε) τον κοιτάς,του γελάς σου μιλάει και εσυ απλα του γελάς χαριτωμένα.Όχι αγάπη μου δεν θα σε περάσει για ηλίθια,θα ξετρελαθεί που γελάς πάντα με τα αστεία του.Να είσαι επικοινωνιακή,έξυπνη,ετοιμόλογη και να του ξεγλιστράς.Μπες στο επικοινωνιακό του παιχνίδι.Καλά μην του ξεγλιστράς και πολύ,δίδυμος είναι,έχει ήδη στην ταχεία κλήση την επόμενη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Μωρέ το καρκινάκι το γλυκούλι μου. Αγάπη,αγάπη,αγάπη.Πέτα τη λεξη στην κουβέντα σας ακόμα και σε άκυρες στιγμές.Θα σ' ερωτευτεί! Ο καρκίνος ζητάει φροντίδα αγάπη και proderm.Κοίταζέ τον στα μάτια σαν κουτάβι που ζητάει απεγνωσμένα ένα χάδι.Αυτό ήταν,έγινε δικο σου το καρκινάκι.Λούσου το τώρα.Να δω εγώ που θα βάζεις  τα λούτρινα που θα σου παίρνει κάθε εβδομάδα για την επέτειό σας.

ΛΕΩΝ:
Το αγαπημένο ψώνιο του ζωδιακού.Τον θες πολύ ε? Ε βέβαια πώς να αντισταθείς στην τελειότητα άλλωστε.Το να γίνεις  το θύμα του λιονταριού είναι απλό,πες του πόσο τέλειος είναι,πόσο όμορφος,έξυπνος και γενικά ρε παιδί μου θαύμασέ τον,μην το λυπηθείς.Άφησε τον να μιλάει,ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ,και εσύ εκέι θαύμαζε μην ξεχνιέσαι.Την γνώμη σου θα την πεις ιδανικά αν συμφωνέι με τη δική του αλλιώς πες για τον καιρό καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Τι να σου πω τώρα για την μικροβιοφοβάρα?Γιατί τον θες δεν μπορώ να καταλάβω αλλά ποια είμαι εγώ που θα σε κρίνω.Ο Κατακουζηνός σίγουρα θα ήταν παρθένος.Δεν ξέρω για betadine αλλα ένα σαπουνάκι σίγουρα θα στο περάσει για απολυμανση πριν και μετα το σεξ.Για να τον κερδίσεις λοιπόν,πρέπει να συμορφωθείς με την τάξη και του σπιτιού σου και της ζωής σου.Θέλει ξεκάθαρα πράγματα,μισεί τα περίπλοκα και τα μπερδεμενα.Αν δεν ξέρεις τι θες ή θες τσαλιμάκια ο παρθένος θα σε απορρίψει επιδεικτικά.

ΖΥΓΟΣ:
Είναι ένας πεταλουδίτσος. Αξιαγάπητη γυριστρούλα ο αναποφάσιστος ζυγος.Δεν θα πρέπει να τον συγκρίνεις με τον Κώστα η το Γιώργο θα πάθει αμοκ.Πες του ότι μαζι του θα ξεκινήσεις καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σου,πολύ ξεχωριστό(ωπ μαγική λέξη για το ζυγό).Δώσ' του  να καταλάβει ότι βρίσκεις υπεροχες τις ιδεες του όπως και τον ίδιο,όχι μόνο επειδή είναι πολύ όμορφος(που είναι δεν το συζητάει) αλλά πιο πολύ σε γοητεύει η προσωπικότητά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Να σε ερωτευτεί εύκολο, αλλά μετά άμα τον χωρίσεις....Δεν ξέρω,ας μην κακομελετάω.Αν τον θες απλά γίνε έντονο θηλυκό, βάλε μυστήριο στη ματιά σου και κοιταξέ τον σαγινευτικά.Πέτα του σεξουαλικά υπονοούμενα χωρίς να το παρακάνεις.Πες του ότι τον εμπιστεύεσαι από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισες και γίνε το θήραμα του μοχθηρού και αδίστακτου σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Γίνε γλυκιά και περιπετειώδης.Ο τοξότης απεχθάνεται τις φωνές,τη γκρίνια και τη μιζέρια.Αυτός βέβαια τα κάνει και σε μεγάλο βαθμό απλά ποτέ δε θα τα παραδεχτεί.Στο πρώτο ραντεβού θα σου πει να πάτε για σαφάρι,μην πάθεις εγκεφαλικό δείξε απλά τον ενθουσιασμο σου έτσι κι αλλιώς θα αλλάξει γνώμη μέσα στην επόμενη ωρα. Θυμήσου, μην τον κρίνεις και μην του κάνεις την έξυπνη τον ενοχλεί και μισεί να έχει άδικο.Γίνε έξυπνη με πονηρό τρόπο για να επιβιώσεις με τον τοξοτάκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Δεν βρίσκω τον λόγο που τον θες,αλλά εντάξει ποια είμαι εγώ για να σε κρίνω.Αν τον θες,δείχνε σοβαρή,αποφασισμένη με πνευματώδες χιούμορ και σιγουριά.Πες του ότι αγαπάς τη δουλειά σου και ονειρεύεσαι μεγάλη καριέρα και θα ήθελες στο πλευρό σου κάποιον αντίστοιχα τέλειο να γιορτάζετε μαζί τις επιτυχίες σας.(θα ξεράσω από την τόση τελειότητα εγώ σορρυ)ΥΓ. Μην μειώσεις ποτέ τον αιγόκερω γιατί θα γίνει σκορπιός και θα σε δαγκώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Εδώ φίλη,έμπλεξες,ξεκάθαρα πράγματα.Αν θες να σε προσέξει πρέπει να ξεχωρίζεις από τη μάζα, να μοιράζεστε ιδέες για ένα καλύτερο κόσμο.Ο αλτρουιστής και κοινώς επαναστάτης χωρίς αιτία υδροχόος δεν αντέχει τους επιφανειακούς-αδιάφορους ανθρώπους.Δείξε του την ανησυχία σου για το που οδεύει ο κόσμος τούτος,γίνε δημιουργική και ανατρεπτική μαζί του και θα σε ερεωτευτεί.Εγώ  πάντως οφείλω να σε προειδοποιήσω  ότι και η Μόνικα Μπελούτσι να είσαι αργά ή γρήγορα θα σε βαρεθεί.Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τον υδροχόο!

ΙΧΘΕΙΣ:
Εδώ έχουμε την μεγάλη κόντρα με τον καρκίνο για το ποιος είναι ο πιο ευαισθητούλης.Για να τσιμπήσει το ψάρι,λοιπόν,γίνε πιο γλυκιά,τρυφερή κοινώς μια κλασσική αγαπούλα.Πιασ' τον από το χεράκι και ξεκίνα να του λες πόσα πράγματα θέλεις να κάνετε μαζί.Μίλα για τη σχέση σας συνέχεια ακόμα κι αυτό είναι το τρίτο ραντεβού.Πες του ότι θες πολύ να γνωρίσεις τους φίλους του και τα σχετικα.ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

Χαρά Κοντραφούρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου