' Point Of View: Συμβουλές για τέλειο δέρμα μετά το καλοκαίρι

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Συμβουλές για τέλειο δέρμα μετά το καλοκαίρι

Το φθινόπωρο έφτασε και μετά από ένα καλοκαίρι στον ήλιο το δέρμα μας εξαντλήθηκε. Ο καυτός ήλιος του καλοκαιριού αφυδατώνει το δέρμα.








Η  έκθεση στον ήλιο δεν αφήνει τα νεκρά κύτταρα να αποβληθούν και έτσι συσσωρεύονται στο δερμα. Ετσι αυτό αρχίζει να χάνει τη λάμψη του και να γίνεται τραχύ. Ο ήλιος, ο ιδρώτας και η αλμύρα αφυδατώνουν το δέρμα και αρχίζει να φένεται θαμπό.

Ο τρόπος να το επαναφέρουμε είναι απλός.

Καθαρισμός:
Ένα απλό ντεμακιγιάζ πρωί-βράδυ με ενυδατικό γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν κρατάει το δέρμα καθαρό, δίνοντάς του μια όμορφη φυσική φρεσκάδα,καθαρίζοντας το πρόσωπο από τους ρύπους. Ένας απλός καθαρισμός θα ενυδατώση και θα φρεσκάρει το πρόσωπό σας είτε αυτό είναι βαμμένο, είτε όχι.

Peeling:
Το peeling μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο αλλά και σώμα .Έχει ως σκοπό να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα ,να βελτιώσει την υφή και την όψη του δέρματος, δίνοντας ξανά λάμψη στο πρόσωπό σας. Διαλέγουμε το peeling που θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με τον τύπο δέρματός μας. Συνιστάται μία φορά την εβδομάδα.

Ενυδάτωση:
Ενυδατώστε το δέρμα σας βάζοντας κρέμα ενυδάτωσης  πρωί - βράδυ. Επιλέγουμε την κρέμα που θα χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με τον τύπο δέρματος μας.


Με 3 απλούς τρόπους μπορούμε να επαναφέρουμε το δέρμα μας ετσι ώστε να δείχνει λαμπερό μετά το καλοκαίρι.

Άννα Φώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου