' Point Of View: Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι κάλτσες(vid)

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι κάλτσες(vid)

Άλλη μια τεχνολογική πρωτοβουλία που έρχεται από που αλλού; μα φυσικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.Γνωρίστε τις Skinners ένα νέο ζευγάρι κάλτσες,τόσο δυνατό που μπορείς να περπατήσεις φορώντας το σε σπασμένα γυαλιά,και όχι μόνο.
Οι κάλτσες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία του ιδρυτή Petr Prochazka καθώς μόνο στο Indiegogo η χρηματοδότηση ξεπέρασε το 1 εκ. δολάρια κ έφτασε 6,546% πάνω απο τον στόχο.Ο ιδρυτής τόνισε ότι κατά το σχεδιασμό αυτός και η ομάδα του επικεντρώθηκαν στο να  φέρνουν ένα απλό προϊόν στην αγορά, " για δραστήριους ανθρώπους, αθλητές, για ταξιδιώτες και όλους τους άλλους που θέλουν να ζήσουν στο έπακρο. "

 Ο ίδιος έθεσε ως στόχο να δημιουργήσει άνετες κάλτσες και στηρίχθηκε στη φυσική μηχανική του ανθρώπινου ποδιού και όχι το χειρισμό και τον περιορισμό της κίνησης, όπως τα κανονικά παπούτσια τείνουν να κάνουν. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, για να πούμε το λιγότερο.


Πως είναι δυνατόν;Τα Skinners συνδυάζουν πολλαπλές τεχνολογίες που βοηθούν τα μινιμαλιστικά υποδήματα. Χρησιμοποιώντας κλωστές εμποτισμένες με ασημί που δημιουργεί ένα αντιβακτηριδιακό υλικό που προστατεύει το πόδι σας από τυχόν μικροοργανισμούς. Συνδυάστε το με το σπείρωμα υψηλής τεχνολογίας που παρέχει ψύξη, και τις ζώνες αερισμού, και έχετε τον εαυτό σας ένα άνετο μινιμαλιστικό υβρίδιο κάλτσα-παπούτσι. Αλλά η χρηστικότητα των Skinners δεν σταματά με την άνεση.

Piero C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου