' Point Of View: Προγνωστικά στοιχήματος

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Προγνωστικά στοιχήματος


 Αν χάσει... χάνεται!


Αρσεναλ: Η αρσεναλ πρέπει να κάνει υπερβάσεις(όπως αυτές που έκαναν Ντιναμο και Ολυμπιακος όταν την κέρδιζαν) προκείμενου να μη μείνει εκτός επόμενης φάσης,για πρώτη φορά απο καταβολής Τσαμπιονς Λιγκ. Διαφορετική εικόνα όμως παρουσιάζει η ομαδα του Βενγκερ στο πρωτάθλημα που μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τα πιο πρόσφατα τις τριάρες σε επι της  Γιουνάιτεντ και Γουότφορντ.
 
Μπαγερν: ασταμάτητη η βαυαρική «μηχανή» σε Γερμανία και Ευρώπη έχοντας κερδίσει και τους 11 αγώνες σε πρωτάθλημα και Τσαμπιονς Λιγκ(χωρις να δεχτει γκολ 8-0)  μάχεται ουσιαστικά σήμερα προκείμενου να εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου απο την 3η κι'ολας αγωνιστική. 
 
Εκτίμηση: θα πάμε με το κίνητρο και την ανάγκη της Αρσεναλ να κερδίσει και να επανέλθουν να χαμογελά στο στρατόπεδο της, μαζί μας έχουμε και 2 παραδόσεις. Αρχικά ο Ισπανος κοουτς της Μπαρερν Πεπ γκουαρδιολα δεν εχει νικήσει πότε στο Emirates Arena  «Δεν έχω πανηγυρίσει ποτέ σ' αυτό το γήπεδο. Απ' τις εμπειρίες μου εδώ, κατάλαβα ότι δεν μπορείς να κυριαρχήσεις επί της Άρσεναλ. Μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου για 35 λεπτά, για 40 λεπτά, για 70 λεπτά, αλλά ποτέ για ολόκληρο το ματς. Πάντα θα έχεις πρόβλημα», είπε. Και δεύτερον οτι η Μπαγερν τα τελευταία 5 χρονιά δεν έχει ολοκλήρωση αήττητη την φάση των  ομίλων και ο σημερινος αγωνας ειναι ο πιο δυσκολος για την ομαδα απο την Βαυβαρια


κωδικος: 1722 Αρσεναλ - Μπαγερν 1 ( 3,35) 

                                                     Μια νύχτα στο ... Κίεβο!    

  
Ντιναμό Κιέβου :  Η Ντιναμό Κιέβου τώρα με μια νίκη και μια ισοπαλία είναι αγκαζέ με την Πόρτο στην πρώτη θέση του ομίλου, ενώ αν πάρει καλό αποτέλεσμα σήμερα κάνει βήμα πρόκρισης.Την Παρασκευή η Ντιναμό κατώτερη από την Σαχτάρ έχασε στην έδρα της με 0
3 χάνοντας την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.«Ήμασταν φρικτοί με τη Σαχτάρ, ελπίζω με την Τσέλσι να παρουσιάσουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Γνωρίζουμε τι σημαίνουν αυτοί οι δύο αγώνες», ανέφερε ο Ρεμπρόφ.

Τσελσι Την αγωνιστική που έφυγε η Τσέλσι έπαιξε στη Πορτογαλία χάνοντας με 2-1 από την ανώτερη Πόρτο, στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον.Στην Πρέμιερ Λιγκ οι ''μπλέ'' έπαιξαν εντός με την Άστον Βίλα όπου με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήραν μια δύσκολη νίκη από τους αντιπάλους αν και οι Αζάρ και Όσκαρ έμειναν εκτός λόγω ροτέισον. «Στόχος μας είναι οι νίκες σε κάθε διοργάνωση. Θα αποφασίσω πριν τον αγώνα αν θα παίξει ο Αζάρ», ανέφερε ο Μουρίνιο.

 Εκτίμηση : Η Ντιναμο Έχει μόλις 3 εντός έδρας νίκες στα τελευταία 16 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς πληρώνει της αμυντικές αδυναμίες που έχει! Η Τσελσι απο την Άλλη πλευρά έχει δεχτεί 17 γκολ στο πρωτάθλημα καθώς αντιμετωπιζει και αυτή τα δικά της προβλήματα. Καταλήγουμε λοιπόν στο σημαντικό διπλό της τσελσι με συνδυασμό του Οβερ.

Κωδικός : 1728 Ντιναμό Κιέβου -  Τσέλσι 2 και Over ( 4.00) 

Nitheo

1 σχόλιο: