' Point Of View: Όλοι έρχονται και φεύγουν

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Όλοι έρχονται και φεύγουν



Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν, το σημαντικό είναι πόσο επηρεαζόμαστε εμείς από αυτούς. Πόσο καλό ή κακό μας έκαναν; Αν άξιζε, τελικά που ήμασταν εκεί τόσο καιρό, για να δούμε που θα καταλήξει η ιστορία τους. Εμείς πρέπει να μένουμε ακέραιοι έτσι όπως μάθαμε από την αρχή, πριν τους συναντήσουμε.
Οι άνθρωποι, πιστεύω, είμαστε ταξίδια. Περπατάμε δίπλα στους άλλους, συζητάμε μαζί τους, γελάμε, κλαίμε, μεγαλώνουμε και αν ταυτίζονται οι προορισμοί μας συνήθως μένουμε μαζί τους, ή γνωρίζουμε κάτι καινούριο. Αν αυτό μας αρέσει μένουμε μαζί τους, αν όχι αλλάζουμε προορισμό μαζί και ταξίδι.
 Πάντα θα λησμονήσουμε μια όμορφη στιγμή, ένα γέλιο, ένα κλάμα, μια συμβουλή και μια βοήθεια, και τότε είναι που τους αξιολογούμε και παρατηρούμε με τρίτο μάτι όσα μας δίδαξε. Το σίγουρο είναι, ότι από όλους κάτι θα μάθουμε, κάτι θα μας έκανε πιο εμπείρους. Μην μετανιώνεις για κανέναν. Ευχαριστώ να λες για όσα πήρες και για όσα έδωσες.

Όλη η ζωή μας έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα παραμείνει. Πάντα θα δίνεις επειδή θέλεις να δώσεις και πάντα θα κερδίζεις. Τελικά, ο καθένας από εμάς είναι ένα «μάθημα» και όλοι μαζί είμαστε ένα μακροχρόνιο και δύσκολο πανεπιστήμιο, γεμάτο όμως με τις σημαντικότερες γνώσεις που θα μπορούσες ποτέ να αποκτήσεις. Να μένεις ακέραιος αλλά πάνω από όλα να παραμένεις Α-Ν-Θ-Ρ-Ω-Π-Ο-Σ! 

by Ctefanie Kour

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου