' Point Of View: Προγνωστικά Στοιχήματος (21/10)

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Προγνωστικά Στοιχήματος (21/10)


Νίκη με γκολ στο Σ(π)ιτι...


Μάντσεστερ Σίτι:

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και να κάνουν επιτέλους το παραπάνω βήμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι την φετινή σεζόν στην Μάντσεστερ Σίτι. Μετά απο μια κακή περίοδο επανήλθε στις νίκες ρεφάροντας την ήττα τις πρώτης αγωνιστικής απο την Γιουβέντους με το διπλό στην Γερμανία,όπου αν και προβληματισε  πήρε την νίκη με ανατροπή στο τέλος του αγώνα ενω ακολούθησαν δυο εμφατικές νίκες με 6-1 και 5-1 απέναντι στην Νιούκαστλ και Μπορνμουθ. Πρώτη φορά που στον δρόμο της βρίσκεται η Σεβίλλη, γενικότερα όμως έχει θέμα απέναντι σε Ισπανικές ομάδες, καθώς μετράει μόλις μία νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες.
Σεβίλλη:
Δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν για την Σεβίλλη. Μετά απο 8 αγωνιστικές  βρίσκεται στην 13 θέση του Ισπανικού πρωταθλήματος έχει κάνει όμως μια τεράστια νίκη απέναντι στην Μπαρστελονα με 2-1.Η διακοπή όμως φαίνεται πως την επηρέασε αρκετά, καθώς στραβοπάτησε στην έδρα της Εϊμπάρ.  . Στο Τσάμπιονς Λιγκ  ξεκίνησε με το δεξί νικώντας την Γκλαντμπαχ (3-0) παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο άλλα υπέκυψε στην ανωτερότητα απέναντι στην Γιουβέντους χάνοντας 2-0 με κατεβασμένα τα χέρια. Ταξίδεψε στην Αγγλία με σκοπό να πάρει ένα κάλο αποτέλεσμα να σημειωθει επισης οτι δεν έχει κερδίσει ποτέ εκτός έδρας Αγγλική ομάδα
  • Εκτίμηση : Σε πολύ καλή κατάσταση οι Πολίτες πρέπει να κερδίσουν τον αγώνα προκειμένου να πάνε στην Ισπανία έχοντας το πάνω χέρι για την πρόκρισή! Η Σεβίλλη μακριά απο το   Sanchez Pizjuan δεν πειθει. Όμως επειδή οι αποδόσεις του άσου δεν ικανοποιούν θα πάμε στην Νίκη τον γηπεδούχων με γκολ καθώς οι Σιτιζεν έχουν 5/6 (εντός στο πρωτάθλημα) και 2/2 (στο Τσάμπιονς Λιγκ) Οβερ. Θα προτείνουμε Λοιπόν τον Συνδυασμό τους.
  • Κωδικός : 1850 Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη  1 και Οβερ (2.05)

Δεν «Χ» ανει...

Γαλατασαράι :
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται μετά τη «Γκέλα» η Γαλατασαράι, η οποία ήρθε ισόπαλη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αστάνα. Μονόδρομος η νίκη κόντρα στη Μπενφίκα για τη Γαλατασαράι, αν θέλει να έχει υπαρκτές ελπίδες πρόκρισης και όχι μόνο μαθηματικές.  Το Σάββατο για το πρωτάθλημα η Γαλατά αν και έμεινε πίσω στο ημίχρονο με 0-1 στο δεύτερο με 4 γκολ σκόρπισε την Γκεντσερμπιλίγκι. Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη για τους Τούρκους που πέρασαν στην 2η θέση της βαθμολογίας στην Τουρκία με 17 βαθμούς. 
Μπενφίκα :
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μπενφίκα στην αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και σε συνδυασμό με την νίκη που είχε στην πρεμιέρα επί της Αστάνα έχει το 2/2 και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους 16 με πιθανή σημερινή επιτυχία. Στο πρωτάθλημα οι Πορτογάλοι δεν έπαιξαν καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι τους λόγω ομίχλης, ενω είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.«Δεν έχουμε υπολογίσει τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, προς το παρόν θέλουμε να νικάμε σε κάθε ματς», είπε ο τεχνικός Ρουί Βιτόρια.
  • Εκτίμηση :  Δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Τουρκία η Μπενφίκα 0-2-2,Συγκεκριμενα με την Γαλατα δύο φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Από μία νίκη μοιράζονται και οι δυο ομαδες. Δεν υπάρχει ακόμα ισοπαλία στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Θα πάμε με την Ισοπαλία λοιπον στην αναμέτρηση καθώς ευνοεί την καλύτερη Μπενφικα καθώς μπορεί να συμβιβαστεί γνωρίζοντας οτι ακολουθεί και ο επαναληπτικός  της Πορτογαλίας προκειμένου να κλείδωση την πρόκριση!
  •  Κωδικος : 1847 Γαλατασαραι – Μπενφικα Χ (3,30)
Nitheo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου