' Point Of View: Tips: Καλοκαίρι στην πόλη (pics)

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Tips: Καλοκαίρι στην πόλη (pics)


Ολόκληρο τον χειμώνα περίμενα, το καλοκαίρι για να ξεκουραστώ, να κάνω τις διακοπές μου και να "φορτώσω τις μπαταρίες μου". " Όταν κάνουμε σχέδια, ο θεός γελάει" λένε.
Αν ανήκεις κι εσύ στα άτομα που φέτος την παραλία θα την δουν μόνο από τις φωτογραφίες των φίλων τους στα social media, ή αν οι διακοπές σου έχουν προγραμματιστεί για το τέλος του καλοκαιριού και είσαι υποχρεωμένος να υπομείνεις την ζέστη και τον καύσωνα τις υπόλοιπες ημέρες, τότε ελπίζω μια από τις παρακάτω συμβουλές-εναλλακτικούς τρόπους διακοπών-, να σου φανούν λιγάκι χρήσιμες.


  •       Πρώτη και καλύτερη, που ισχύει για όλους είναι η εναλλακτική της ημερήσιας απόδρασης, εφόσον βέβαια είναι οικονομικά επιτρεπτό. Πάρε την παρέα σου ή τον/την δικό/δικιά σου, και πηγαίνετε στην πιο κοντινή παραλία, με ευχάριστη παρέα μέσα στο αυτοκίνητο ή ακόμη και το λεωφορείο τίποτα δεν είναι βαρετό.

Από την άλλη μεριά, αν η παραλία σου πέφτει λιγάκι μακριά και για να πας στα beach bars της περιοχής χρειάζεσαι να ξοδέψεις τον μισό μισθό σου ή των γονιών σου, υπάρχουν λύσεις που ίσως βοηθήσουν τον χρόνο να περάσει πιο δημιουργικά, ξεκούραστα και ευχάριστα!!!
  •        Ενημερώσου για τις συναυλίες και τα φεστιβάλ που θα γίνουν εντός του καλοκαιριού, και κυρίως αν μένεις σε πόλεις όπως Αθήνα-Θεσσαλονίκη, όπου οι επιλογές ποικίλουν.
  •       Κι αν η μουσική δεν είναι του γούστου σου, μπορείς να χαλαρώσεις, στον κήπο ή στο μπαλκόνι σου παρέα με ένα δροσιστικό καλοκαιρινό ποτό και ένα λογοτεχνικό βιβλίο της επιλογής σου.
  •       Κάνε καλοκαιρινά πάρτι. Ένα καλό πάρτι δεν χρειάζεται και πολλά εκτός από την παρέα σου και μερικά ποτά. Και για όσους μπορούν να διαθέσουν κάτι παραπάνω, διοργανώστε βραδιές cocktails ή bbqs.
  •     Για τις πρωινές σας ασχολίες, μια καλή λύση θα ήταν να λάβετε μέρος σε εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής σας. Είτε αν θέλετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με το σώμα σας κάνοντας ποδήλατο  ή περπάτημα στην φύση.


Τελευταίο και σημαντικότερο, διατηρήστε στα ύψη την διάθεση σας και μην αφήνετε κανέναν να σας την χαλάει. Το καλοκαίρι δεν διαρκεί για πολύ και οφείλετε να χαλαρώσετε, για να υποδεχτείτε γεμάτοι ενέργεια τον χειμώνα που μας έρχεται.

Να έχετε ένα όμορφο, δροσερό και ηλιοκαμένο καλοκαίρι!
Σας εύχομαι καλές διακοπές!
Ctefanie Kour

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου