' Point Of View: Προγνωστικά Στοιχήματος (23/10)

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Προγνωστικά Στοιχήματος (23/10)

             
        Την καλύτερη… πελάτισσα υποδέχεται η Λυών






 Λυών :
Είναι ντεφορμέ η Λυών,ενώ προέρχεται έρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Ζενίτ σε παιχνίδι που διεξήχθη την Τρίτη. Εξακολουθεί να έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ακόμη κι έτσι πάντως, στην αναμέτρηση κόντρα στην Τουλούζ υπερτερεί. Δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα «γκέλα», ειδικά κόντρα σε μία ομάδα που είναι κατώτερή της, βάσει ρόστερ.

 Τουλουζ :                                                                                               
Ακόμη μία ήττα για την Τουλούζ. Η ομάδα του Αριμπαζέ έχασε μέσα στην έδρα της από την Ανζέ με 1-2. Παρότι προηγήθηκε με γκολ του Τρέχο, είδε την αντίπαλό της να έχει γυρίσει την κατάσταση πριν συμπληρωθούν 35 λεπτά αγώνα. Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η Τουλούζ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λυών. Υπάρχει πολλή γκρίνια μετά τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα

  Εκτιμηση :Η Τουλουζ πηγαίνει σε μία έδρα στην οποία δεν έχει νικήσει ποτέ στην ιστορία της, έχοντας 17 ήττες και μόλις πέντε ισοπαλίες. Δεν αναμένεται να σπάσει τώρα την παράδοση, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται και παρά το γεγονός ότι και η Λυών είναι «πληγωμένη». Για την Λυων είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να «ξεσπάσει». Καταλήγουμε λοιπόν στον άσο!


  Κωδικος :  2008 Λυων – Τουλουζ 1(1,60)


      Ντέρμπι των Ουραγών
 Εσκισεχίρσπορ:
Ούτε το ντεμπούτο του Ισμαϊλ Καρτάλ στάθηκε ικανό για να δει μια... άσπρη ημέρα η Εσκισεχίρσπορ, αφού γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή την φορά στην έδρα της Ακισάσπορ με 1-0.  Είναι ξεκάθαρο πως η «Ες Ες» έχει ψυχολογικό πρόβλημα από το ξεκίνημα της σεζόν και αποτελεί ζητούμενο για το πόσο μπορεί να φανεί βελτιωμένη από εδώ και στο εξής.Αν και νωρίς γενικά μέσα στην χρονιά δίνει έναν τελικό απέναντι στην επίσης απογοητευτική τελευταία Καϊσέρισπορ και αποσκοπεί την επιστροφή της μετά από καιρό στις νίκες.   

Καϊσέρισπορ :                                                                                      
Δεν τα πήγε άσχημα τηρουμένων των αναλογιών απέναντι στην πλήρη σε όλες τις γραμμές Φενερμπατχσέ η Καϊσέρισπορ, όμως έφυγε και πάλι ηττημένη μπροστά στο κοινό της με 1-0. Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον η νεοφώτιστη ομάδα από την Καισάρεια και αυτό αποτυπώνεται από την εικόνα της στον πίνακα της βαθμολογίας  Υποχρεωμένη να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα έχει σήμερα η Καϊσέρισπορ, αφού έχει απέναντι της την ουραγό Εσκισεχίρσπορ

  Εκτίμηση :Πολύ σημαντικό ματς για την τελευταία και την προτελευταία στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι από την Εσκισεχίρσπορ και από την στιγμή που παίζει στην έδρα της κρατάμε τον άσο.

  Κωδικός :  1983 Εσκισεχίρσπορ – Καισέρισπορ 1(2,55)
    
Υ.Γ 2/4 στους αγώνες του τσου λου... Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε για μια ακόμα φορά ο Πεπ από το Emirates(2-0),ενω τυχεροί σταθήκαμε στο Μάντσεστερ βλέποντας το μεγάλο απόκτημα της Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρούιν να σκοράρει στο 91(2-1). Στην Τουρκιά η Γαλατά με ανατροπή κέρδισε την Μπενφικα που δεν μπόρεσε να πάρει για δεύτερο σερί παιχνίδι καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας(2-1). Η Τσελσι του Μουρινιο στάθηκε άτυχη βλέποντας την μπάλα να καταλήγει 2 φόρες στο δοκάρι και έμεινε στο 0-0 και έτσι οι προβλέψεις του 2 και του οβερ δεν επαληθεύτηκαν!

 Nitheo

1 σχόλιο: